Opleidingen

€0 of €24.000 raised

Om de doelen te kunnen bereiken hebben we goed geschoolde medewerkers nodig. Om die medewerkers te vormen en onderwijzen naar het werkveld kun je gebruik maken van bestaande zorgmedewerkers en die meenemen in trainingen en scholingen en intervisie. Maar je kunt ook iets anders doen: zelf opleiden. Alhamdullilah was er een ROC in het noorden die begreep dat dit echt nodig is. En zoals andere religies ook specifieke organisaties kennen om de hulpverlening aan te bieden, zagen ze ook dat er bij de scholieren die zij in de opleiding hebben soms ook het gevoel is: er “mist ”iets”. Samen zijn we nu op ontdekkingsreis om een goede opleiding neer te zetten die eindigd in een volwaardig diploma op verschillende niveaus (MBO 2 /3 / 4) in verschillende opleidingen.

 

Naast deze samenwerking krijgen we geregeld studenten van VMBO / MBO / HBO / en universiteiten die bij ons stage willen lopen.

Ook opleidingen zelf weten ons steeds vaker te vinden. Omdat we ook passende zorg en ondersteuning bieden aan de studenten.

De studenten hebben zelf niet altijd makkelijke situaties dus ook daar investeren we in.
Denk aan even een broodje tussen de middag een leerzame activiteit. Kopieeren, boeken als ze die niet kunnen betalen.

Jaarlijks zijn de kosten hiervoor ca 3 euro per dag x 30 studenten (5 lesdagen)

= ca € 24.000,- op jaarbasis.

(dit zijn niet al onze studenten, omdat een deel van de studenten ambulant werkt.)

Personal Info

Donation Total: €5,00