fbpx

De kijk naar de toekomst samen met Khaled yasin

Loading Events

« All Events

De kijk naar de toekomst samen met Khaled yasin

December 1, 2027 @ 18:30 - 19:30

Suburb diversiteit specialist, NAVO-spreker en islamgeleerde Shaikh Khalid Yasin gaat samenwerking aan met SIZ als kick-off van Dutch Youth Leadership Program in de stad Groningen en Amsterdam.

Afgelopen weken hebben we mooie en intensieve gesprekken gehad met (inter-)nationale sprekers in het kader van de visionaire en praktische doorontwikkeling van onze jeugdhulp en begeleiding en de oprichting van het 1e Islamitische weeshuis in Nederland. Hiermee naderen we de realisatie van een jeugdopvang en weeshuisconcept waarbij vanuit islamistische basisprincipes en methodieken op innovatieve en adequate wijze wordt ingespeeld op behoeften en optimale ontwikkel mogelijkheden van onze steeds multicultureler en internationaliserendere jeugd

Één van de gasten die we mochten ontvangen om over onze visie op jeugd en gezin te spreken en de toekomst, was internationaal spreker en bekendheid Khalid Yasin.

Met hem hebben we met onze teams een aantal intensieve gesprekken gehad over de noodzaken realisatie van onze projecten. En wat nodig is voor de jongeren in de Nederlandse samenleving.

Concreet zullen er in de eerste weken van september een aantal innovatieve en interactieve evenementen worden georganiseerd rondom Muslim consciousnesses, zorg voor wezen armen en zwakkeren, huwelijksintenties en lokaal leiderschap.

Binnenkort zal het programma en de online ticketverkoop via SIZ (Stichting Islamitische Zorg) aan u worden aangeboden

We keep you posted en
Don’t miss out!

Details

Date:
December 1, 2027
Time:
18:30 - 19:30

Organizer

SIZ
Phone:
‎+31 50 321 5737
Email:
stichtingislamitischezorg@outlook.com
View Organizer Website

Venue

SIZ
Zernikepark 1
Groningen, Groningen 9747AP Netherlands
+ Google Map
en_USEnglish
Stichting Islamitische Zorg