fbpx

Stichting Islamitische Zorg, KvK: 859992706

Het profiel van de organisatie is tweeledig;
A. Inrichten en onderhouden van interculturele zorg (door eigen en/of (onder)verhuur van registergoederen en verkrijgen van activa voor de zorginstelling (Ingeschreven bij de KvK: SBI-code: 68203 – Verhuur overige woonruimte en SI31 code: 6810 – Eigen handel in onroerend goed Eigendom en verhuur van registergoederen.)

B. (Professionele) (ambulante) hulp, hulp en ondersteuning aan wezen, jongeren, jongeren, kwetsbare gezinnen, ouderen, mensen met een beperking en vluchtelingen, waaronder het faciliteren van overnachting. (Ingeschreven bij de KvK corresponderende SBI codes 88991 en 87901)

De organisatie richt zich met name op bi- of multiculturele gezinnen, alleenstaanden met veel kinderen, gezinnen met verstandelijk gehandicapte kinderen, vluchtelingen en huishoudens die zelf in een kwetsbare positie verkeren of komen te staan ​​en te maken hebben met migratie, armoede, tekort aan vitale levensmiddelen. eenzaamheid, depressie of huiselijk geweld. De huidige SIZ-locaties bestaan ​​uit ons hoofdkantoor aan het Zernikepark 1 in Groningen, een locatie Nijeveense Bovenboer 11 in Nijeveen en een begeleidingslocatie aan de Plutolaan 329 in Groningen. Deze locatie biedt ruimte voor groepsbegeleiding tot 12 cliënten en bijeenkomsten tot 120 pence.

Verder heeft SIZ incidentele Voedselbank locaties: schuurverhuur Drachten en schuurverhuur Hoogezand – Groningen.

Leave a comment

en_USEnglish
Stichting Islamitische Zorg